Torsdag d. 23. november 2017 vil Black Swan Institute være at finde med egen stand på projekt:værktøjsdagen 2017 på Hotel Scandic Copenhagen. Foruden Black Swan Institute, vil der på konferencemessen være 23 andre udstillere. Messens fokus er på alle projektledernes værktøjer, herunder Black Swan Institute’s eget risikoværktøj Mitigator. 

 

3. november 2017

Projekt:værktøjsdagen er en unik mulighed for at få en levende og realistisk oplevelse af et bredt udvalg af projektledernes værktøjer, hvor videns- og erfaringsdeling er omdrejningspunktet. Processen vedrørende de respektive værktøjer præsenteres af både kunder og brugere, helt fra overvejelser før køb til hvorledes værktøjerne indgår i deres daglige arbejdsgange og beslutninger.

Black Swan Institute deltager i projekt:værktøjsdagen med egen stand, hvor vi præsenterer, demonstrerer og instruerer i vores eget risikoværktøj Mitigator. Mitigator kan anvendes til at dokumentere, analysere og mitigere ricici på projekt-, program- og porteføljeniveau. Værktøjet indeholder endvidere en risiko-bank med standard-risici indsamlet fra mere end 100 forandringsinitiativer.

Mitigator understøtter standard risikoprocesserne (M_o_R og ISO) med at identificere, vurdere, planlægge og implementere risici. Dette sker gennem en række funktionaliteter herunder at koble risici med relevante parametre, at følge op på mitigerings-beslutninger og løbende dokumentere handlinger eller at se real-time risikoanalyser af de indtastede risici og deres potentielle indflydelse. Ydermere tilbyder Mitigator også eksport af analyserede data velegnet til direkte brug på styregruppemøder.

Den seneste og spritnye tilføjelse til vores risikoværktøj er en PMO-funktion, der tillader samkøring og analyse på tværs af flere projekter, hvilket kan hjælpe med at danne et bredere overblik for større dele af den pågældende virksomhed eller organisation.

Foruden Mitigator hjælper vi hjælper styregrupper, projektledere og direktioner til bedre risikoledelse af it- og digitaliseringsinitiativer.

 

Tilmeldning til projekt:værktøjsdagen her (Tilmelding). Hvis I ønsker yderligere informationer om eller demonstration af Mitigator, så kontakt os venligst på info@blackswanstitute.dk eller telefon 42 42 28 08 /23 36 47 53

 

 

Mere infomation om projekt:værktøjsdagen

projekt:værktøjsdagen

Program for dagen

Øvrige udstillere